tirsdag, desember 11, 2007

The Birds

Scene fra mutterns eminente fuglebrett, en helt vanlig desemberdag:

GOING IN FOR THE KILL: Her har vi fuglen Trond som spenner vingemusklene idet han flakser seg inn mot mat og glede. Han prøver å imponere Laila som har funnet matfatet og (tilsynelatende) gir totalt beng i Tronds fjærprakt.


WRONG APPROACH: Her sees Laila som forteller Trond hvor landet ligger etter at selvsamme Trond øste seg opp så det bruste i fjæra og tok henne på stjerten. Legg merke til Lailas venstrefot, som hun er i ferd med å ... sette ned.


BABY GOT BACK: Her har vi vågefulle Trond en halvtime seinere. Fuglen (Laila) er fløyet og Trond gjør seg klar til å ete seg opp til neste gang Lailas yppige konturer kan skimtes i nærheten av matfatet.

4 kommentarer:

Spectatia sa...

Her virker det greit å være foggel i dag. :-)

Thomas sa...

Joda, hvis man klarer å se bort fra paparazzi-slasken på den andre sida av vinduet ... =)

Lasse sa...

Jeg har alltid sagt at enten blir man rusmisbruker eller så blir man ornitolog. Men jeg ser også fascinasjonen for kombinasjonen! Hilsen Lasse (som er på irish coffee nr. 3 og venter på at kinoen skal åpne)

Thomas sa...

Godt å høre fra andre fugleelskere! Og - skål!

Hei!

Her skriver forfatteren og journalisten Thomas J.R. Marthinsen. Oppvokst i Sandefjord, bosatt i Danmark. Skriver nyhetsbrevet Hundre prosent.

Arkiv

Arkivet fra 2004 til
2007 er tatt av lufta.


Drevet av Blogger.
Kjøp Selvportrett ved gravstøtte hos haugenbok.no!
Kjøp 'Du' som e-bok hos haugenbok.no!
Klikk for å lese hva folk har sagt om bøkene mine!
La oss snakke om 22. juli av Thomas J.R. Marthinsen
"La oss snakke om 22. juli" er en sakprosabok for barn som handler om terrorangrepene 22. juli 2011. Målgruppe? 9-99 år.

Superpopulært: