lørdag, mai 15, 2010

Plundered My Soul

Denne går det vel strengt tatt an å legge ut uten kommentarer:

6 kommentarer:

torbjørn hauken sa...

Har spilt meg gjennom min gamle vinylutgave av 'Exile' etter at jeg så at den skal komme i oppusset og utvidet utgave, og jeg tenker at dette er helt unødvendig, 'Exile' blir uansett ikke bedre, den kan bare bli dårligere, tror jeg!

Thomas sa...

Jo, men Thauke2: ti uutgitte sanger? Det er jo rått, selv om det ikke gjør originalalbumet noe bedre!

torbjørn hauken sa...

Klart det er fristende med ti nye Stoneslåter fra den tiden de var gode. (tenk hvor god diskografien deres hadde vært om de hadde gitt seg før 80-tallet!) Men den du har lagt ut er jo likevel ganske ordinær, synes jeg, og tenker det var en grunn til at de ti vi får nå var de som ble utelatt den gangen, mao det beste kommer som regel på førsteutgivelsen, naturlig nok. Så finnes det unntak, det beste eksempelet jeg kommer på er Dylans 'Blind Willie McTell', en suveren låt spilt inn til 'Infidels' i 83, men av uforståelige grunner utelatt fra albumet, men heldigvis inkludert på 'Biograph' og 'The Bootleg Series 1-3'.

Thomas sa...

Nå er jo jeg litt yngre enn deg, så jeg forbinder også noe positivt med albumene som kom etter 1980. Men jeg er enig, den er ganske ordinær, "Plundered My Soul". Men - ordinær på en Rolling Stones-skala er fortsatt bedre enn vanlig ordinær, om jeg tør si det sånn. Jeg skal få tak i Dylan-sangen!

torbjørn hauken sa...

Ja, skal du skaffe deg sangen må jeg korrigere meg selv, husket nemlig feil, den er ikke på 'Biograph', men på den røde 3cd boksen bare kalt 'Dylan'. Det er nok et godt kjøp om du ikke har så mye av mannen fra før, har du derimot det er 'Bootleg 1-3', som jeg altså husket riktig mht hvor en kan finne den, iallfall på offisielle utgivelser, et glimrende kjøp. Men du foretrekker gjerne å laste ned?

Thomas sa...

Å ja, det foretrekker jeg. Og takk for korrigeringen, jeg gleder meg til å høre på det!

Hei!

Her skriver forfatteren og journalisten Thomas J.R. Marthinsen. Oppvokst i Sandefjord, bosatt i Danmark. Skriver nyhetsbrevet Hundre prosent.

Arkiv

Arkivet fra 2004 til
2007 er tatt av lufta.


Drevet av Blogger.
Kjøp Selvportrett ved gravstøtte hos haugenbok.no!
Kjøp 'Du' som e-bok hos haugenbok.no!
Klikk for å lese hva folk har sagt om bøkene mine!
La oss snakke om 22. juli av Thomas J.R. Marthinsen
"La oss snakke om 22. juli" er en sakprosabok for barn som handler om terrorangrepene 22. juli 2011. Målgruppe? 9-99 år.

Superpopulært: