lørdag, juni 13, 2009

Hva vil du lese om i


Det har seg sånn at jeg også denne sommeren skal skrive spaltemeter på spaltemeter i Dagbladet Magasinet. Og derfor spør jeg: Hva har du lyst til å lese om? Er det noen du synes fortjener å bli intervjuet? Steder som bør oppsøkes? Mennesker som bør omtales? Kjente eller ukjente, norske eller utenlandske? Finnes det forfattere som burde rives ut av sommerroen og inn i avisa for å snakke om sin kommende bok? Vet du om en historie ingen andre kjenner til? Er det noe du savner å lese om?

7 kommentarer:

 1. Hei Thomas.

  I Bergen by bor det en svensk original. Han ble for en stund siden landskjent for å grille måker i sentrum. Antar at han kan ha noen gode røverhistorier på lager. Hva med et portrettintervju av ham?

  http://tinyurl.com/5ntcsr

  God sommer!

  - Ole Fredrik

  SvarSlett
 2. Takk for tipset, Ole Fredrik! Og god sommer til deg også.

  SvarSlett
 3. Skikkelig publikumsfrieri;) Jeg kunne tenke meg et intervju med den fantastiske unge og tyske forfatteren Judith Hermann, hennes bøker er oversatt til norsk. Men vet ikke om hun er aktuell på utgivelsesfronten.
  Ellers er jeg evig misunnelig på at du har møtt Doris L. En smashing dame!
  -silje

  SvarSlett
 4. Publikum er alt, Silje. =)

  Og takk for tipset, jeg skal sjekke henne ut. Og - om det da er mulig - så er jeg også misunnelig på meg selv for å ha møtt Lessing. Hun er helt nydelig.

  SvarSlett
 5. Ja, les den fantastiske novellesamlingen hennes "Bare gjengangere" - på tysk om du tør. Skulle ønske jeg kunne skrive som henne!

  SvarSlett
 6. JEG VIL LESE OM UFOR OG NEGRÆR

  SvarSlett
 7. Jasså. Kunne du være litt mer spesifikk?

  SvarSlett

Superpopulært: