lørdag, juni 13, 2009

Hva vil du lese om i


Det har seg sånn at jeg også denne sommeren skal skrive spaltemeter på spaltemeter i Dagbladet Magasinet. Og derfor spør jeg: Hva har du lyst til å lese om? Er det noen du synes fortjener å bli intervjuet? Steder som bør oppsøkes? Mennesker som bør omtales? Kjente eller ukjente, norske eller utenlandske? Finnes det forfattere som burde rives ut av sommerroen og inn i avisa for å snakke om sin kommende bok? Vet du om en historie ingen andre kjenner til? Er det noe du savner å lese om?

7 kommentarer:

Rags sa...

Hei Thomas.

I Bergen by bor det en svensk original. Han ble for en stund siden landskjent for å grille måker i sentrum. Antar at han kan ha noen gode røverhistorier på lager. Hva med et portrettintervju av ham?

http://tinyurl.com/5ntcsr

God sommer!

- Ole Fredrik

Thomas sa...

Takk for tipset, Ole Fredrik! Og god sommer til deg også.

Anonym sa...

Skikkelig publikumsfrieri;) Jeg kunne tenke meg et intervju med den fantastiske unge og tyske forfatteren Judith Hermann, hennes bøker er oversatt til norsk. Men vet ikke om hun er aktuell på utgivelsesfronten.
Ellers er jeg evig misunnelig på at du har møtt Doris L. En smashing dame!
-silje

Thomas sa...

Publikum er alt, Silje. =)

Og takk for tipset, jeg skal sjekke henne ut. Og - om det da er mulig - så er jeg også misunnelig på meg selv for å ha møtt Lessing. Hun er helt nydelig.

Anonym sa...

Ja, les den fantastiske novellesamlingen hennes "Bare gjengangere" - på tysk om du tør. Skulle ønske jeg kunne skrive som henne!

Anonym sa...

JEG VIL LESE OM UFOR OG NEGRÆR

Thomas sa...

Jasså. Kunne du være litt mer spesifikk?

Hei!

Her skriver forfatteren og journalisten Thomas J.R. Marthinsen. Oppvokst i Sandefjord, bosatt i på Fyn i Danmark. Skriver nyhetsbrevet Hundre prosent.


Siste utgivelse: "Vi" (2023)

Arkiv

Arkivet fra 2004 til
2007 er tatt av lufta.


Drevet av Blogger.
Kjøp Selvportrett ved gravstøtte hos haugenbok.no!
Kjøp 'Du' som e-bok hos haugenbok.no!
Klikk for å lese hva folk har sagt om bøkene mine!
La oss snakke om 22. juli av Thomas J.R. Marthinsen
"Vi" er en novellesamling. På nynorsk. Nettopp utkommet!
La oss snakke om 22. juli av Thomas J.R. Marthinsen
La oss snakke om 22. juli av Thomas J.R. Marthinsen

"La oss snakke om 22. juli" er en sakprosabok for barn som handler om terrorangrepene 22. juli 2011. Målgruppe? 9-99 år.