torsdag, september 11, 2014

Boka har kommet!

Oi, oi, oi, så mange turer det ble opp til postkassa i går! Og så, til slutt, etter et tjuetalls streiftog opp og ned: Boka! Romanen! Nå er den her, en aldri så liten tjuvstart før den offisielt utkommer på lørdag. Hvis du er typen som bor i Oslo - kan du se både boka og forfatteren som leser fra den, på Oslo Bokfestival. Ja, og en hel bråte andre forfattere, da, naturligvis.

6 kommentarer:

 1. Jeg fikk den i posten i dag, akkurat tidsnok til at boka kan bli med meg på vidda og fjellet. Du er en jævel på å beregne din ankomst, monsieur Marthinsen. Nå blir du med meg på strabasiøs telttur.

  VK

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg gikk inn hit for å si at jeg satte pris på åpenheten din i Magasinet-intervjuet. Men nå ser jeg jo at jeg må stikke innom bokhandleren i morgen også.

  SvarSlett
 3. Det der er jeg veldig glad for å høre, fr. martinsen! Og takk for det du skriver om åpenheten. Det er jo en vanskelig øvelse - oppdaget jeg - å formidle noe presist i en sånn setting.

  SvarSlett
 4. Og der kom jeg til side 47 og likte veldig godt det med ymse som blir borte når folk dør. Det er akkurat det, og mer. Men det var så godt beskrevet.

  SvarSlett
 5. Takk for det, fr. martinsen! Det ble jeg glad for å høre! (Det er forresten en ørliten utfordring å skrive Martinsen uten h!)

  SvarSlett

Superpopulært: