torsdag, september 11, 2014

Boka har kommet!

Oi, oi, oi, så mange turer det ble opp til postkassa i går! Og så, til slutt, etter et tjuetalls streiftog opp og ned: Boka! Romanen! Nå er den her, en aldri så liten tjuvstart før den offisielt utkommer på lørdag. Hvis du er typen som bor i Oslo - kan du se både boka og forfatteren som leser fra den, på Oslo Bokfestival. Ja, og en hel bråte andre forfattere, da, naturligvis.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg fikk den i posten i dag, akkurat tidsnok til at boka kan bli med meg på vidda og fjellet. Du er en jævel på å beregne din ankomst, monsieur Marthinsen. Nå blir du med meg på strabasiøs telttur.

VK

Thomas sa...

Haha, fantastisk, VK!

fr.martinsen sa...

Hei! Jeg gikk inn hit for å si at jeg satte pris på åpenheten din i Magasinet-intervjuet. Men nå ser jeg jo at jeg må stikke innom bokhandleren i morgen også.

Thomas sa...

Det der er jeg veldig glad for å høre, fr. martinsen! Og takk for det du skriver om åpenheten. Det er jo en vanskelig øvelse - oppdaget jeg - å formidle noe presist i en sånn setting.

Thomas sa...

Takk for det, fr. martinsen! Det ble jeg glad for å høre! (Det er forresten en ørliten utfordring å skrive Martinsen uten h!)

Hei!

Her skriver forfatteren og journalisten Thomas J.R. Marthinsen. Oppvokst i Sandefjord, bosatt i Danmark. Skriver nyhetsbrevet Hundre prosent.

Arkiv

Arkivet fra 2004 til
2007 er tatt av lufta.


Drevet av Blogger.
Kjøp Selvportrett ved gravstøtte hos haugenbok.no!
Kjøp 'Du' som e-bok hos haugenbok.no!
Klikk for å lese hva folk har sagt om bøkene mine!
La oss snakke om 22. juli av Thomas J.R. Marthinsen
"La oss snakke om 22. juli" er en sakprosabok for barn som handler om terrorangrepene 22. juli 2011. Målgruppe? 9-99 år.

Superpopulært: