fredag, oktober 12, 2007

En vanlig dag på forfatterstudiet


Et lite innblikk i et ellers nokså lukket rom (bortsett fra når skolen har lyst på litt blest i media): Slik ser det ut på forfatterstudiet i Bø i Telemark en typisk høstdag. Vel, i hesteskoen som omkranser foreleserne sitter det jo naturligvis en bøling studenter. De to i bildets midte, forfatterne Kyrre Andreassen og Trude Marstein, har vært våre lærere i tre uker. Det har vært tre uker med nådeløs kritikk, oppmuntrende ord og anekdoter fra forfatterlivet. Tre nydelige uker.

IN OTHER NEWS: Jeg legger merke til at jeg ifølge Dagbladet.nos mildt sagt kraftige skattelistesøk gir tilbake til samfunnet i så stor grad at jeg, i en alder av 23 år, brødfør 0,14 barn i kommunal barnehage. Du milde dæven.

4 kommentarer:

 1. Fiiine forfattere!! Heldige elever. Tre uker i himmelen sikkert?! Forfatterstudiet høres fasinerende ut.

  SvarSlett
 2. Forfatterstudiet er i aller høyeste grad fascinerende, ja. Anbefales!

  SvarSlett
 3. Fascinerende, duh! Hvordan fascinerende skrives. ;-) Det er enkelte ganger ens egne feil ikke bare hyler mot en, men liksom bruker MEGAFON! Nuh-vel.

  Det jeg egentlig ville spørre om er om dere bruker de aktuelle forfatternes tekster til å jobbe med også, eller om alt er utelukkende basert på egenproduserte arbeider til studentene. Egentlig er vel spørsmålet om dere studerer tekst også eller bare skriver selv, kanskje?

  SvarSlett
 4. Hehe, det var ikke for å påpeke feilen din at jeg gjentok ordet, altså. =)

  Vi bruker ikke forfatternes tekster, men våre egne. Altså hele klassens tekster, og vi går kontinuerlig gjennom nye tekster (i plenum).

  SvarSlett

Superpopulært: