lørdag, oktober 06, 2007

Rat-a-too-ee!

Helt siden jeg så kortfilmen «Geri's game» første året på Vestlandet (og skrev en oppgave om den til panegyrisk mottakelse hos den gamle mannen som vurderte svaret mitt), har jeg hatt en svakhet for Pixar-filmer. For et par år siden sa Disney opp samarbeidet med animasjonsstudioet, men de besinnet seg heldigvis i fjor (de sparket blant annet toppsjefen som hadde styrt skuta siden 1984) — og kjøpte hele pakka. For oss kinogjengere, filmfeinsmeckere og andre fantaster, betyr det at Pixar har fått en forholdsmessig gigantisk pengebinge å boltre seg i (ja, nettopp Skrue McDuck sin). Derfor kan jeg også sitte og le og bli rørt av ei rotte som kan lage mat. Nysgjerrig? Se Ratatouille!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Denne rotta har et helt fantastisk oppsyn! Man bare MÅ bli glad av noe så rått. ;-)

Thomas sa...

Ja, det er helt sant. Man blir varm om hjertet av å se ham rotte seg sammen med tufsekokken og kjøre etablissementet av banen.

Hei!

Her skriver forfatteren og journalisten Thomas J.R. Marthinsen. Oppvokst i Sandefjord, bosatt i på Fyn i Danmark. Skriver nyhetsbrevet Hundre prosent.


Siste utgivelse: "Vi" (2023)

Arkiv

Arkivet fra 2004 til
2007 er tatt av lufta.


Drevet av Blogger.
Kjøp Selvportrett ved gravstøtte hos haugenbok.no!
Kjøp 'Du' som e-bok hos haugenbok.no!
Klikk for å lese hva folk har sagt om bøkene mine!
La oss snakke om 22. juli av Thomas J.R. Marthinsen
"Vi" er en novellesamling. På nynorsk. Nettopp utkommet!
La oss snakke om 22. juli av Thomas J.R. Marthinsen
La oss snakke om 22. juli av Thomas J.R. Marthinsen

"La oss snakke om 22. juli" er en sakprosabok for barn som handler om terrorangrepene 22. juli 2011. Målgruppe? 9-99 år.