lørdag, mars 27, 2010

Spenstig påskelektyre


Redaksjonen i Gyldendals litterære tidsskrift ramlet over intervjuet med den britiske forfatteren W.G. Sebald som jeg oversatte på pur nysgjerrighet for to år siden. De tok kontakt. Vi sendte mailer fram og tilbake. Jeg frisket opp engelsken. Resultatet finner du i årets første nummer av Vinduet. Hele nummeret er i hovedsak viet Sebald. Det er nyoversatte tekster, det er intervjuer, det er artikler og i det hele tatt. Har du lyst til å vite mer om den briljante forfatteren av "Vertigo", "Austerlitz", "De utvandrede" og "Saturns ringer" - nøl ikke, gå etter påskefargen!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Nice. Må kjøpes. Selvsagt.

Thomas sa...

Jepp. Holder forresten på med 'Hypnotisøren', som du jo også har skrevet om. Nervepirrende!

kjepphest sa...

bladd igjennom det, sparer det til bussen hjem på onsdag, ser navnet ditt i bidragsytere men ingen byline, så hvor finner jeg det, min gode mann

Thomas sa...

Bra busslesning! Du finner den etter intervjuet som heter "W.G. Sebalds permanente eksil". Med liten skrift, som seg hør og bør.

torbjørn hauken sa...

Takk for tips, etter å ha lest 'Austerlitz' for et par år siden, vil jeg gjerne vite mer om forfatterskapet. Så forresten etter Vinduet hos Narvesen rett førvpåske, men en må kanskje til en bokhandel for å få det, der jo ut som bladmonopolistnarvesen gir mer og mer f i oss som ikke er helt mainstream...

Thomas sa...

Merkelig. Og synd. Men jeg håper du får tak i det!

Hei!

Her skriver forfatteren og journalisten Thomas J.R. Marthinsen. Oppvokst i Sandefjord, bosatt i Danmark. Skriver nyhetsbrevet Hundre prosent.

Arkiv

Arkivet fra 2004 til
2007 er tatt av lufta.


Drevet av Blogger.
Kjøp Selvportrett ved gravstøtte hos haugenbok.no!
Kjøp 'Du' som e-bok hos haugenbok.no!
Klikk for å lese hva folk har sagt om bøkene mine!
La oss snakke om 22. juli av Thomas J.R. Marthinsen
"La oss snakke om 22. juli" er en sakprosabok for barn som handler om terrorangrepene 22. juli 2011. Målgruppe? 9-99 år.

Superpopulært: